July 29, 2014

Bolletjeslijst: Nulmeting

Datum: 14/07/14
                                                                                                                                               ik beheers dit
                                                                                                                                           geheel niet….volledig
Beroepshouding
0.1 Ik neem actief deel aan gebeurtenissen in de maatschappij               0      0      X      0      0
      die verband houden met mijn vakgebied
0.2 Ik beheers op een goed niveau de Nederlandse taal en                       0      0      X      0      0 
      elementaire rekenvaardigheden
0.3 Ik ben betrokken op de emancipatie van leerlingen en/of                 0      0      0      X     0
      collegae die in een achtergestelde positie verkeren.
0.4 Ik hou me op de hoogte van vernieuwingen in theorie en                   0      0      X      0      0
      praktijk die relevant zijn voor mijn werk
0.5 Ik span mij in om mijn eigen werk in collegiale samenwerking           0      0      X      0      0
      Stelselmatig te vernieuwen

Doorgroei en collegiale hulp
0.6 Ik kan analyserend terugkijken en verander mijn gedrag en              0      0      X      0      0
       houding waar nodig en mogelijk
0.7  Ik sta open voor feedback en vraag om feedback                                  0      0      X      0      0
0.8  Ik zet conclusies om in nieuwe voornemens en gedrag                        0      0      X      0      0
0.9  Ik bespreek mijn functioneren regelmatig met anderen                      0      X      0      0      0
0.10 Ik heb een duidelijk beeld van mijn mogelijkheden en                       0      X      0      0      0
        beperkingen
0.11 Ik ben op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vakgebied              0      0      X      0      0

Hygiëne
Ik heb voldoende kennis met betrekking tot
0.12  persoonlijke hygiëne                                                                                       0      0      0      0     X
0.13  het omgaan met ingrediënten                                                                       0      0      X     0      0
0.13  de hygiëne van de werkplaats en apparatuur                                        0      0      X     0      0
0.14  het voedselveilig werken                                                                                0      X      0      0     0
0.15 de HACCP                                                                                                             X      0      0      0     0

Vakkennis
Ik beheers de technieken en warenkennis behorende bij de volgende modules *)
0.16 Module 1                                                                                                             0      0      0      X     0
0.17 Module 2                                                                                                           X      0      0      0     0
0.18 Module 3                                                                                                           X      0      0      0     0
0.19 Module 4                                                                                                          0      X      0      0     0
0.20 Module 5                                                                                                          0      X      0      0     0
0.21 Module 6                                                                                                           X      0      0      0     0
0.22 Module 7                                                                                                           0      X      0      0     0
0.23 Module 8                                                                                                           X      0      0      0     0

No comments:

Post a Comment